Otomobilde 40 kilo esrar ile yakalandı, 'borcumu ödeyecektim' dedi

BURSA'da daha önce hintkeneviri yetiştirmek suçundan poliste kaydı bulunan 37 yaşındaki Eylem Güzelli'nin otomobilinde 60 kilo esrar ele geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da daha önce hintkeneviri yetiştirmek suçundan poliste kaydı bulunan 37 yaşındaki Eylem Güzelli'nin otomobilinde 60 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Güzelli, aldığı borcu ödeyemediği için uyuşturucuyu satmak zorunda kaldığını öne sürdü.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, Güneydoğu illerinden esrar geleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis, daha önce uyuşturucu temin etmek için hintkeneviri yetiştiren Eylem Güzelli'yi takibe aldı. Güzelli'nin Merkez Osmangazi ilçesi Panayır mahallesindeki evinin önündeki otomobilinde savcılıktan alınan izinle özel eğitimli köpek Afa eşliğinde arama yapıldı. Narkotik köpeği Alfa, arka koltuğun altında hazırlanan özel bölümlerde 60 kilo esrar buldu. Gözaltına alınıp, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Güzelli, verdiği ifadesinde, "İsmini bilmediğim bir arkadaşımdan borç para almıştım. Ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. Parayı iade edemeyince arkadaşım, 'Bende esrar var. Bunları sat. Kazandığın para ile borcunu ödersin' dedi. Bende kabul ettim. Fakat yakalandım" dedi.

Sorgulaması devam eden Eylem Güzelli, ifadesinin ardından "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber