Yolcunun çantasından 5,5 kilo esrar çıktı

Aydın polisinin uyuşturucu ticaretini önlemek için oluşturduğu şok uygulama noktalarında yapılan aramada bir yolcunun çantasında 5 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan analiz çalışmalarında uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların kullandığı yöntemler ve kullanılan güzergahlar belirlenerek, Uyuşturucu Madde Ticareti suçu işleyen şahısların yakalanması amacıyla şok uygulama noktaları kuruldu. Aydın genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında durumundan şüphelenilen E.Ö. isimli şahıs üzerinde yapılan arama tan 15,50 gram esrar maddesi ve 2 adet esrarlı sigara ele geçirildi.

Çalışmalar kapsamında alınan bir istihbarı bilgiyi değerlendiren Aydın KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Batman'dan Marmaris'e gitmekte olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünün Aydın girişinde bulunan İmamköy Kavşağı'nda durdurdu. Otobüs içerisinde ve yolcuların valizlerinde yapılan aramada F.A. isimli yolcuya ait iki ayrı el çantası içerisinde 5 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Adın KOM Şube Müdürlüğü tarafından müdahale edilen iyi ayrı olayda ele geçirilen toplam 5 kilo 515 gram esrar maddesi ve 2 adet esrarlı sigaraya el konuldu. Gözaltına alınan E.Ö. ve F.A. isimli şüpheliler, sorgulanmak üzere Aydın KOM Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerden

E.Ö., Cumhuriyet Savcısının talimatıyla salıverilirken, sorgusu tamamlanan F.A. ise Aydın Adliyesine sevk edildi.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber