'Hüseyin Çelik ders kitaplarını erken dağıttı'!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2005 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'da, Hüseyin Çelik adlı bir şoförün kullandığı okullarda ücretsiz dağıtılacak olan kitapların yüklü olduğu kamyon devrildi. Kazada karayolu adeta kitap tarlasına döndü.

Afyonkarahisar'da, kitap yüklü kamyonun kasası devrildi. Muğla ve Aydın'daki okullara ücretsiz dağıtılmak amacıyla taşınan ders kitapları, kamyon kasasının
devrilmesi sonucu karayoluna döküldü.

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar-Ankara Karayolu'nun 7. kilometresinde Muğla ve Aydın'daki okullara ücretsiz dağıtılacak olan ders kitaplarını taşıyan Hüseyin Çelik yönetimindeki 06 AD 9890 plakalı kamyonun kasası, henüz belirlenemeyen bir nedenle koptu. Kopan kasanın devrilmesi sonucu kitaplar karayoluna dağıldı.

Kazadan sonra Afyonkarahisar-Ankara Karayolu'nda geçişler kontrollü olarak sağlanırken, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yola saçılan kitapların başka bir kamyona yüklenerek Muğla ve Aydın'a götürüleceği bildirildi.

Kitap taşıyan kamyon şoförünün Milli Eğitim Bakanı Hüzeyin Çelik'le aynı ismi taşıması çevrede, "Hüseyin Çelik ders kitaplarını erken dağıttı" espirilerine neden oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber