Villa hırsızları jandarmadan kaçamadı

Alanya ilçesi Payallar beldesinde yerleşik olarak yaşayan Alman uyruklu turistin evinde hırsızlık yapan ve jandarma tarafından yakalanan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Payallar beldesi Merkez Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Beldede yerleşik yaşayan bir Alman'ın yurt dışında olmasını fırsat bilen Fatih Ç.(29), Muammer Ç.(23) ve Hayrettin S.(29) gece saatlerinde girdikleri villadan bir masa üstü bilgisayar, bir dizüstü bilgisayar ve LCD televizyonu çalarak olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, çevrede araştırma başalttı. Jandarmanın kısa sürede olay yerine ulaşmasıyla kaçamayan zanlılar, boş bir villaya girip saklandı. Jandarmanın çalışması sonucu Fatih Ç., Muammer Ç. ve Hayrettin S. saklandıkları villada yakalandı.

Karakoldaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Çalıntı malzemeler turistin komşularına imza karşılığı teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber