Tepe: Suç oranının azalmasında en büyük desteği halktan alıyoruz

Yozgat Boğazlıyan Emniyet Müdürü Erdal Tepe, suç oranındaki azalmalara dikkat çekerek, bu konuda en büyük destekçilerinin vatandaş olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan'da mahalle muhtarlarının katılımı ile huzur toplantısı düzenlendi. Muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantıda, suçlardaki azalmada polis-vatandaş işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde düzenlenen toplantının açılışında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, polisin, halkın huzuru için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Tepe, mahallelerle ilgili tüm sorunları çözme konusunda kanunlar çerçevesinde her zaman muhtarların yanlarında olduklarını vurguladı.

Boğazlıyan'ın huzurlu bir ilçe olduğunu söyleyen Tepe, "Biz bu huzurun daha da artırılması için neler yapabiliriz, vatandaşımız bizden neler istiyor, nasıl bir hizmet arzuluyor, bunları öğrenmek için bu gün muhtarların da katılımı ile bu toplantıyı düzenledik. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat vatandaşımızın hizmetinde olduk. Bu kapsamda muhtarlarımız ile sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan da 155 polis imdat hattını en küçük bir olayda bile aramalarını istiyoruz." dedi.

Toplantıda muhtarların sıkıntıları bire bir dinlenerek karşılıklı çözüm için önerilerde bulunuldu. Muhtarların mahallelerindeki durumu ile ilgili bilgiler alındı. Muhtarların da söz alarak problemlerini anlattığı huzur toplantısı soru cevap bölümüyle son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber