Patlayan su sebili restorantı kullanılmaz hale getirdi

Ankara Çankaya 100. Yıl Mahallesi'nde bir pizzacının 2 ay önce aldığı su sebili şiddetli bir şekilde patladı. Patlamanın etkisi ile bir restoran kullanılmaz hale geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birsen ve Danyal Güngör, dün gece 100. Yıl Mahallesi'ndeki restoranlarını kapattı, mahallelerindeki evine gitti. Gece yarısı, mahallede şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada, herhangi bir şekilde yaralanma yaşanmazken; iş yeri ise kullanılmaz hale geldi.

İş sahipleri ise gündüz işletmelerini açmaya geldiğinde, yeni tadilattan geçirdikleri restoranlarını gördüklerinde şaşkına döndü. Olayın görgü tanıklarından Galip Alkış, şiddetli bir patlama ile uyandığını söyledi. İlk başta ne olduğunu anlamadığını kaydeden Alkış, sabah geldiğinde patlamanın neden kaynaklandığını anladığını kaydetti.

İş yeri sahiplerinden Birsen Güngör ise 2 ay önce su aldıkları firma tarafından kendilerine verilen su sebilinin neden patladığını anlamadığını dile getirdi. Bir su sebilinin bu kadar tehlikeli olacağını bilmediklerini kaydeden Birsel Güngör, "Bizim su sebilinden dolayı iş yerimiz harabe olmuş durumda. Firma yetkilileri ise böyle bir patlamaya ihmal vermiyor. Ancak olay gün gibi aşikar. Biz de inanmıyorduk ancak, sebilin verdiği hasar kendisini gösteriyor. Bu açıdan biz, suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz.? dedi.

Danyal Güngör de, restoranlarını daha yeni tadilattan geçirdiklerini ifade ederek, şu an itibari ile iş yerlerinin kullanılmaz hale geldiğini ve şan hizmet veremediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber