'Sahne Senin Gebze' başlıyor

Genç yeteneklere şehir meydanında sahne performansı sergileme imkanı verecek olan ?Sahne Senin Gebze' etkinliği, 11 Eylül Salı akşamı saat 21.00'de başlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gebze Belediyesi tarafından, müziğe ilgi duyan ve amatörce ilgilenen Gebzelilere sahne deneyimi imkanı vermek amacıyla düzenlenen ?Sahne Senin Gebze' etkinliği, açıldığı günden beri çok sayıda kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Gebze Kent Meydanı'nda başlıyor. Etkinliğe, müziğin değişik dallarında çalışma yapan çok sayıda Gebzeli yetenek katılacak.

BAŞKAN KÖŞKER'DEN DAVET

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, müzikle uğraşan her yaştan Gebzeliye kendilerini kanıtlama ve sahne deneyimi açmak amacıyla Gebze Kent Meydanı'nı açtıklarını belirtti. Köşker, ?Gebzeli vatandaşlarımız, artık akşamları erken saatte eve kapanmıyor. Aileleriyle birlikte geldikleri meydanda gece geç saatlere kadar zaman geçiriyor. Gebzemize hareket kazandıran Kent Meydanı'ndaki canlılığı bu tür sosyal etkinliklerle sürdüreceğiz. Gençlerden gelen yoğun talep üzerine gerçekleştirdiğimiz 'Sahne Senin Gebze' etkinliğine, müziğe ilgi duyan herkesi davet ediyorum. Böylesi farklı ve renkli etkinliklerle yetenekleri meydana çıkartacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber