Ereğli'ye İstanbul'dan hırsızlık için gelen ekip yakalandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İstanbul'dan hırsızlık için gelen 3 kişilik yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'dan Ereğli'ye 34 ER 7415 plakalı otomobil ile hırsızlık için gelen 3 kişilik ekip önce Müftü Mahallesi'nde bir eve girmeye çalıştı. Ev sahibinin olayı polise bildirmesi üzerine kaçan zanlılar, daha sonra aynı cadde üzerinde başka bir eve daha girme teşebbüsünde bulundu. Ev sahibi ile yumruklaşan grup bu girişiminde de başarılı olamayınca olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlık zanlılarının Hatip Caddesi üzerinde bulunduğu bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Karakol ve Trafik ekipleri yaptıkları ortak operasyonla zanlılarından B.R ve Şükrü D. kaçtıkları araç ile birlikte kıskıvrak yakaladı.

Hareket halindeki araçtan atlayan Mehmet Ç. ise ticari taksi ile ilçeden kaçmaya çalışırken, başka bir ikametten çalınan altınlarla birlikte ele geçirildi. Olayla ilgisi olan 4. kişinin ise kimlik tespitinin yapılmaya çalışıldı öğrenildi.

Yaşanan kovalamaca sonunda yakalanan Batman nüfusuna kayıtlı B.R. (17). Mehmet Ç.(28) ve Şükrü D. (21) ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 3 zanlıdan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşı küçük olan B.R. ise serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber