Hırsızlıktan yakalanınca arkadaşını suçladı

Adana'da bir gecede iki eve girerek 2 laptop ve çok sayıda bilgisayar çalan kişi üçüncü eve girerken yakalanınca kendisine gözcülük yaparken kaçan arkadaşını suçladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 09:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Şahin Ç. (20) ve Eyüp K. hırsızlık yamak amacıyla 8 Eylül gecesi merkez Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi'ne gitti. Eyüp K. gözcülük yaparken Şahin Ç. demir şebekelerden tırmanmak suretiyle evlere girerek 2 laptop ve çok sayıda cep telefonu alıp kaçtı. İki arkadaş aynı gece bu kez Kazım Karabekir Mahallesi'ne gelerek önce balkonu açık olan Narin Dilek'in evini tespit etti. Eyüp K. gözcülük yaparken Şahin Ç. demir şebekeden tırmanarak balkona çıktı. Bu arada çevredeki bir vatandaş hırsızı görerek bağırdı. Bunun üzerine vatandaşlar toplanarak eve geldi. Bu arada gözcülük yapan Eyüp K. olay yerinden kaçtı. Şahin Ç. ise vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Emniyete götürülerek ifade alınan Şahin Ç, "Yakalandığım eve ben girip hırsızlık yapacaktım ama diğer evlere Eyüp K. girdi. Burada da beni bırakıp kaçtı. Beni yalnız bıraktı" dedi.

Polis yaptığı araştırmada hırsızların çaldığı malzemeleri Yavuzlar Mahallesi'nde bir evin bahçesinde buldu. Zanlı Şahin Ç. sorgusunun ardından hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber