AVM'de yangının boyutu gözler önüne serildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 3 gün önce meydana gelen ve kısa sürede alışveriş merkezinin büyük bölümünü saran yangın alışveriş merkezi içerisinde yer alan pek çok mağaza kullanılamaz hale getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu`nun ilk alışveriş merkezi olan Orion AVM`de meydana gelen yangınında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Orion AVM içerisinde yangına teslim olan mağazaların durumunu ortaya koyan fotoğraflar yaşanan dehşetin boyutunu da gözler önüne serdi.

Çorlu Orion AVM`de ilk tespitlere göre devam eden tadilat çalışmaları nedeniyle meydana geldiği kaydedilen ve kısa sürede önce alışveriş merkezinin çatısından alevler yükselmesine neden olan yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı. İtfaiye ekipleri ve konunun uzmanları yangının çıkış nedenine dair çalışma yürütürken mağaza yetkililer ve çalışanları da oluşan zarar ziyanın tespiti için çalışma başlattı.

Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Çerkezköy, Tekirdağ, Silivri itfaiye ekipleri, belde belediyelerine ait itfaiye ekipleri, sanayi kuruluşlarının itfaiyeleri, havaalanı itfaiyesi ile askeri itfaiye ekiplerinin de müdahalesi ile yaklaşık 30 itfaiye aracı 100`ü aşkın itfaiye personelinin müdahalesi ile 3 saatten fazla süren çalışmalarla kontrol altına alınan yangının boyutu gece boyunca devam eden soğutma çalışmalarının ardından günün aydınlanması ile ortaya çıktı. Alışveriş merkezinin çatısı ve dış cephesinde büyük hasar oluşturan yangının merkez içerisindeki mağazaları da küle çevirdiği gözler önüne serildi. Mağazaların alevlere teslim olduğu yangında, mağazalar içerisinde bulunan giyim eşyaları, ev eşyaları ve kitapların küle döndüğü görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber