Marka şehrin markaları ödüllendirilecek

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından düzlenecek 'Marka Şehrin Markaları' ödül töreni için geri sayım başladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ödül alacak firmaların tespiti için oluşturulan tertip komitesi çalışmalarını sürdürüyor.

Gerçekleştirdiği marka yatırımı ve ulusal reklamlarıyla Gaziantep'in dünya genelinde isim yapmasına katkı sağlayan markalara, 17 Kasım'da Şehitkâmil Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle ödül verilecek.

GAMEP tarafından organize edilen törene, Türkiye'nin tanınmış strateji ve pazarlama uzmanları da konuşmacı olarak katılacak. Uzmanlar, katılımcılara ?Marka - Pazarlama ve Basının Önemi' konusunda bilgiler verecek. Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirerek çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren tanınmış markalara yönelik ödül töreni gerçekleştiren GAMEP, büyük organizasyon için aralıksız çalışıyor.

Dernek merkezinde Kurucu Başkan Nazmi Özkoyuncu başkanlığında bir araya gelen GAMEP Yönetim Kurulu üyeleri Galip Ünlükara, İbrahim Belge, Mehmet Gören, Savaş Oğuz, İsmail Şahin ve Yusuf Özkoyuncu, ödül verilecek markaların belirlenmesinde görev alacak tertip komitesi üyelerini belirledi.

Aralarında gazeteci, reklamcı ve ekonomi çevrelerinden tanınmış isimlerin bulunduğu tertip komitesi üyeleri, çeşitli sektörlerde isim yapmış, Gaziantep'i Türkiye'de ve dünya arenasında başarıyla temsil etmiş markaları belirleyecek. Marka şehrin markalarının belirlenmesinde çeşitli kıstasları göz önünde bulunduracak olan Tertip Komitesi üyeleri, kamuoyu yoklamaları yaparak birçok kurumun görüşlerine de başvuracak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber