Çocuklarını göremeyince çıktığı direkten kendini aşağı attı

Bursa'da boşandığı eşinden olan çocuklarını kendisine göstermediklerini iddia eden genç adam çıktığı direkten kendisini aşağı bıraktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Merkez Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 39 yaşındaki H.D isimli bir kişi, akşam saat 19.00 sularında arkadaşlarıyla alkol almaya başladı. Daha sonra arkadaşlarının yanından ayrılan genç adam, saat 20.30 sularında baz istasyonlarının bulunduğu direğe tırmandı. Genç adamı direğin üzerinde gören özel güvenlik görevlileri hemen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler H.D'yi ikna çabalarına başladı. Öte yandan, itfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemlerini aldı. H.D'nin ayrıldığı eşinden olan 2 çocuğunu göremediği ve kendisine göstermedikleri ileri sürülürken, yaklaşık bir saat süren ikna çabaları sonuçsuz kaldı. Polis ekipleri son çare olarak genç adamı çocuklarını getirmeye gittiği sırada, H.D kendisini aşağı atacağını söyledi.

Son sigarasını da direğin üzerinde yakan genç adam çakmak ve cüzdanını yere attıktan hemen sonra itfaiye ekiplerinin kurduğu kurtarma yatağının tam ters yönüne doğru gitmeye başladı. Baz istasyonu direğinin arka tarafından kendini aşağı bırakan genç adam ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde bulunan ambulansla ilk müdahalesi yapılan H.D, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada ambulans içerisinde hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber