Miniklere pamuk şekerli oryantasyon programı

Adana'da yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıkları kapsamında Özel Burç Anaokulu öğrencileri için uygulanan 'oryantasyon programı' sayesinde minikler okula eğlenceli bir başlangıç yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Umut dolu bir geleceğe" sloganıyla yola çıkan okul yönetimi, yeni eğitim- öğretim yılında öğrenci ve velileri, okul girişinde illüzyon gösterileri ve pamuk şekerlerle karşılattı. Çocuklar aldıkları şekerlerle ata binerek keyifli dakikalar geçirdi.

Etkinliklerle birebir ilgilenen Özel Burç Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, "Okulumuzda eğitim, çocukların tüm gelişim alanlarını yani zihinsel, duygusal, sosyal, fiziksel, öz bakım becerilerini desteklemeyi de kapsıyor." dedi.

ORYANTASYON EĞİTİMİ

Hafta başında ilk olarak velilerle gerçekleştirilen toplantıda, okul öncesi okulun önemi ve velilerin çocuklara yaklaşımı üzerine bilgilendirilmeler yapıldı. Ardından öğretmenlerle veliler özel olarak görüşerek, çocukların kişisel durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Çocuklara bu süreçte teorik dersler yerine, keyif alacakları sınıf içi oyunlar, boyama ve çizme etkinlikleri, çocukların okulda geçirecekleri zaman dilimini onlar için somutlaştırmaya dönük çalışmalar yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber