Bolu Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine destek

Bolu Belediyesi, 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, Bolu merkez ilçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan öğrencilere taşınabilir bilgisayar hediye edecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 Ekim 2012 tarihinde başlayacak olan müracaatlar, 15 Kasım 2012 tarihinde sona erecek. Üniversite tahsili yapan Bolulu öğrencilere büyük bir destekte bulunan Bolu Belediye Başkanlığı, bu yılda üniversite öğrencilerine katkıda bulunacak. Taşınabilir bilgisayar alacak öğrenciler için; 2012 yılında 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış olmaları, Bolu merkez ilçedeki lise ve dengi okullardan mezun olma şartı aranıyor. Taşınabilir bilgisayar almak isteyen öğrencilerin, belirtilen tarihler arasında Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne gelerek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 15 Kasım 2012.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ?Sağlıklı ve eğitimli insanlar yetiştirebilmek için 4 yıldır Türkiye'de ilk defa bir il belediyesi olarak Bolulu olup da orta öğretin sonrası 4 yıllık bir üniversiteyi kazanan her öğrencimize bir bilgisayar veriyoruz. Bu sene dizüstü bilgisayar verme kararı aldık. Her sene kaliteyi biraz daha artırarak bu hizmetimize devam edeceğiz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber