Yavuzeli'ne atanan 26 öğretmene seminer verildi

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine yeni atanan 26 öğretmen için 16 Eylül'de tamamlanması planlanan uyum semineri bugün başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seminere, Yavuzeli Kaymakamı Serhat Karabektaş, Yavuzeli Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık ve göreve yeni başlayan öğretmenler katıldı.

Kaymakam Karabektaş yaptığı konuşmada, kendisinin de ilçeye yeni geldiğini belirterek, ilçemizin küçük olduğunu ve hizmet için geldiklerini, öğretmenlik mesleğinin önemli olduğunu ifade etti. Kendisinin de eğitime önem verdiğini dile getiren Kaymakam Karabektaş, eğitim camiasına kapısının her zaman açık olduğunu vurgulayarak öğretmenlerin şanslı olduğunu eğitim sevdalısı çalışkan bir Milli Eğitim Müdürlerinin olduğunu anlattı. Kendisinin öğretmenlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Karabektaş, yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilediğini ifade ederek sözü Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık'a bıraktı.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık ise ?Yavuzeli ilçemize eğitim adına bizlerde bir şeyler katmalıyız. İnsanlarımızı ötekileştirmeden sevgiyle şefkat ve merhametle yaklaşarak insanları kazanabiliriz. İnsanlara bir şeyler öğreterek, artı değer katmak çok önemlidir. Öğretmenlik yaptığım dönemde bir öğrencime yardım ederek çok şey kazandım. Şimdi ise bu öğrencim üniversitede okuyor. Bundan dolayı da ayrıca mutlu oldum. Göreve yeni başlayan siz değerli öğretmenlerimize de görevlerinizde başarılar diliyorum? dedi.

Konuşmaların ardından yeni öğretmenlere uyum semineri kapsamında bir takım konular anlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber