TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı: Korkut Ata Üniversitesi ufkumuzu genişletti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkürdeş ve yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'yı ziyaret etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Büyükalaca, ?Nitelik ve nicelik açısından Türkiye'nin en iyi üniversitesi olma yolunda ilerliyoruz. Kurumsal gelişim sürecimiz devam ediyor, kısa sürede çok büyüdük.? dedi.

OKÜ'nün fiziki altyapısının ve donanımlarının çok iyi olduğunu ifade eden Büyükalaca, kurumsallaşma sürecini tamamladıktan sonra hızlı büyüme aşamasına geçeceklerini kaydetti. Büyükalaca şunları söyledi: ?Kampus arazimiz bina yapmaya ve fakülte kurmaya müsait. Fizikî altyapıdan yana bir sıkıntımız yok, fakat öğretim elemanı eksiğimiz ve kurumsallaşmayı tamamlamamış olmamız, yeni fakülteler kurmamızın önündeki en büyük engel. Kısa sürede çok hızlı büyüdük. Şimdilik bu süreci yavaşlattık. Altyapılarımızı oluşturunca ve kurumsallaşmamızı tamamlayınca yeni fakülteler açılacaktır.?

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş ise dernek bünyesindeki çalışma komisyonlarına sürekli akademik destek sağlayan OKÜ öğretim görevlilerine Rektör Büyükalaca nezdinde bir kez daha teşekkür etti. Özkardeş, üniversitenin şehre sağladığı önemli katkıların göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Özkardeş şöyle konuştu: ?Derneğimizin çalışma komisyon toplantılarına katılarak üyelerimizi bilgilendiren OKÜ öğretim elemanları ufkumuzu genişletti. Onların sayesinde üretime, istihdama ve üretim sunumlarına daha reel bakabilmeyi öğrendik. OKÜ ile işbirliğimizi sürdüreceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber