Katil koca, eşinin çalıştığı iş yerini suçladı

Küçükçekmece'de eşi Sevilay Tuzluca'nın (26) çalıştığı iş yerini basıp eşini öldüren ve firmanın iki çalışanını da silahla yaralayan H.T. (34), adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

H.T., Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılışı esnasında eşinin çalıştığı firmayı ve çalışanlarını suçladı.

Yeni Mahalle Reyhan Caddesi üzerindeki bir mühendislik firmasında muhasebe elemanı olarak çalışan Sevilay Tuzluca'nın (26) boşanma davası açtığı eşi H.T., dün saat 16.00 sıralarında atölyeye geldi. Büroyu basan çılgın koca elindeki silah ve benzin bidonuyla çalışanları etkisiz hale getirdi. Silahını çıkaran koca eşine ve içeride bulunan çalışanlara kurşun yağdırdı. H.T.'nin silahından çıkan kurşunlarla Sevilay Tuzluca ile Hamdi Özdemir ve Selime Girgin de yaralandı.

Silahını kafasına dayayarak etrafa tehditler yağdıran çılgın koca, yanında getirdiği benzini dökerek yangın çıkardı. İçerideki yaralıların dışarıya çıkmasına da izin vermeyen Tuzluca'yı olay yerine gelen polis ekipleri ikna edemeyince Özel Harekât polisleri devreye girdi. Zanlı, olay yerine gelen kızını gördükten sonra ikna edilerek gözaltına alındı.

Bakırköy Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sevilay Tuzluca, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

FİRMA VE ÇALIŞANLARINI SUÇLADI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.T., işinin çalıştığı firmayı ve çalışanlarını suçladı. Pişman olduğunu belirten H.T., emniyetten çıkarılışı esnasında gazetecilere, ?Olay, DG Mimarlık Şirketi'nin mal sahipleri ile elemanları yüzünden gerçekleşmiştir. Cinayet mimarlık firmasının sahipleri yüzünden oldu. Eşim benden boşanmak istediği için öldürdüm. Pişmanım." açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber