Sincan Belediyesi okul bahçelerini temizliyor

Sincan Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi için okulların ihtiyaçlarını tamamladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye ekipler okulların bahçe temizliklerinden boyalarına, banklarından çöp kovalarına kadar pek çok ihtiyacı giderdi. Belediye'nin imkanları doğrultusunda okulların tadilatlarını yapmaya çalışan ekipler, okulları yeni eğitim öğretim dönemi için hazırladı.

Konuyla ilgili Sincan Belediyesinden yapılan açıklamada Sincan Belediyesi'nin okullara verdiği destekten dolayı veli ve öğrencilerden büyük takdir topladığı belirtildi. Belediyenin destiği ile eğitim yılı öncesi okulunun eksikleri giderilen Burak Reis İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Deniz katkılarından dolayı Sincan Belediyesine'ne teşekkür etti. Deniz,"Okullarımıza verdiği destek bizler için çok önemli? Okulumuzun tadilat-bakım gibi konularında bizlere yardımcı oldu. Sayesinde yavrularımız daha sağlıklı şartlarda eğitim alacak" dedi.

İlçe genelindeki her okula imkanlar ölçüsünde destek olduklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise ; "Öğrencilerimizin temiz ve bakımlı ortamlarda eğitim görmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için gayret ediyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Derslerinde başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber