Afyonkarahisar şehidi Er Tokgöz son yolculuğuna uğurlandı

Ayfonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerden Er Abdullah Tokgöz, Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Askeri uçakla Ankara'dan Konya'ya getirin Şehit Er Tokgöz'ün naaşı, vatandaşların da katıldığı konvoyla Bosna Hersek Mahallesi'ndeki baba evine taşındı. Helallik istenmesi ardından şehidin naaşı, cenaze namazı için Mürşit Pınar Camii'ne götürüldü.

Cenazeye; şehidin babası Faruk, Serdev, kız kardeş Vildan Tokgöz ve şehit yakınlarının yanı sıra Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, MHP Konya Milletvekilli Mustafa Kalaycı, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Garnizon Komutanı ve 3. Ana Jet Üssü Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu da katıldı.

Şehit babası Tokgöz, cenaze namazı öncesi oğlunun tabutunu ve fotoğrafını öptü, bir süre tabut başında bekledi. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, şehid için helallik istedi. Cenaze namazının ardından, top arabasına taşınan şehidin naaşı, daha sonra vatandaşların omuzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber