Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri başladı

Erzincan'da 'Avrupa Hareketlilik Haftası' programı kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bisiklet yürüyüşü yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bisiklet sürücüleri, Ordu Caddesi ve Erzincan Belediyesi arasında bisiklet sürdü. Düzenlenen programla ilgili açıklama yapan Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz, ?Avrupa Hareketlilik Haftası, 2001 yılından itibaren Avrupa da otomobilsiz kent günü etkinlikleri ile başladı. O günden bu güne 16-22 Eylül arası bu kapsamında bir etkinlik düzenlenmektedir. Şehir yaşamı içinde yeşile bir yer açarak sürdürülebilir ulaşım metotları konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliğe bisikletliler derneğinin katkısı oldu. Bu etkinlikler sinevizyon gösterileri ve resim sergisi ile devam edecek. Katılımı olan ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Erzincan çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fatih Gündüz'ün konuşmasının ardından bisiklet sürücüleri Ordu Caddesinden başlayarak Erzincan Belediyesi önüne kadar pedal çevirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber