Başbakan'ın koruma müdürü yeni görevine başladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma müdürü iken son kararname ile Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Zeki Bulut, görevine başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın yerine Denizli Emniyet Müdürü görevine atanan Başbakan Erdoğan'ın koruma müdürü Zeki Bulut, dün koltuğa oturdu.

Basın mensuplarının alınmadığı devir teslim töreni öncesinde, yeni müdür Zeki Bulut kendisini karşılayan emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirleriyle tek tek tokalaşarak tanıştı. Tören mangasını selamlayan Zeki Bulut, daha sonra görevi devralacağı Atilla Çınar ile birlikte odaya çıktı. Burada, Emniyet Müdürü Atilla Çınar'a hizmetlerinden dolayı plaket veren Zeki Bulut, görevi devralırken yaptığı konuşmada, ?Böyle bir görevi devralmaktan son derece heyecanlı ve gururluyum. Diyarbakır'da beraber çalıştığım, personeli olduğum, gururla takip ettiğim, değerli abimden görevi devralmak heyecanımızı ve gururumu artırdı. Heyecanlı ve mutluyum. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum? dedi.

Görevi Zeki Bulut'a devreden Atilla Çınar daha sonra kendisini uğurlayan tören mangasını selamladıktan sonra Denizli'den ayrıldı.

Basın mensuplarının alınmadığı devir teslim töreninin görüntüleri bu sabah emniyet birimleri tarafından basına dağıtıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Denizli programında emniyet müdürü olarak karşılayacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber