Kaymakam Bulgurlu yeni eğitim yılını 1. sınıf öğrencisiyle birlikte açtı

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yeni eğitim döneminin açılışında öğrenciye saygı için kürsüye birinci sınıf öğrencisiyle birlikte çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 100 okulda 37 bin 840 öğrenci için ders zili çaldı. Manavgat'ta yeni eğitim yılı Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran ve İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılınç katıldı. Törende öğrenci ve velilere hitap eden İsmail Kılınç, ilçede 100 okulda 37 bin 840 öğrenci ile eğitim ve öğretime başladıklarını söyledi. Yeni eğitim sezonunda 100 okulda 2 bin 135 öğretmenin görev yaptığı belirten Kılınç, ilçede 4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.

KAYMAKAM BULGURLU, KONUŞMASINI BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİYLE YAPTI

Kaymakam Bulgurlu, Türkiye'de 4+4+4 eğitim ve öğretim sistemine en hazırlıklı şehirden birinin Manavgat olduğunu söyledi. Manavgat'ta 10 yılda derslik sayısının 621'den 710'a yükseldiğini belirten Bulgurlu, bu sene içinde de protokol yapılan 273 derslik okulun bitirilerek eğitim ve öğretime hazır hale getirileceğini ifade etti.

Bir milletin geleceğini eğitimli insan gücünü belirleyeceğini kaydeden Bulgurlu, öğrenciye saygı için kürsüye birinci sınıf öğrencisiyle birlikte çıktığını söyledi. Yeni eğitim ve öğretim sisteminde gelecekte her alanda dünyayı şekillendirecek dahileri keşfetmenin daha kolay olacağını anlatan Bulgurlu, dünyada en kalıcı yatırımın eğitime yönelik yatırım olduğunu kaydetti. Bulgurlu, konuşmasının ardından Zeynep isimli birinci sınıf öğrencisini protokolde yanında oturttu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber