Şüpheli ile polis arasındaki kovalamaca kazayla sonuçlandı

Kastamonu'da kavgaya karıştıktan sonra havaya ateş ederek olay yerinden kaçan şahıs ile polis arasında yaşanan kovalamaca, trafik kazasıyla son buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Topçuoğlu Mahallesi İzbeli Sokak üzerinde bir kavgaya karıştıktan sonra silahıyla havaya ateş ederek olay yerinden kaçan M.K., polis 155 hattına yapılan ihbar üzerine takibe alındı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan M.K., 06 PTD 55 plakalı otomobille kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip ettiği şüpheli, bir müddet kaçtıktan sonra aracın kaçtığı istikamete çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde eski sanayi sitesine doğru hızlı bir şekilde seyreden şüpheli şahıs, trafiği de tehlikeye düşürdü. Hareketli saatlerin yaşandığı kovalamaca, eski sanayi sitesi girişinde ışıklarda şüpheli M.K. ile polis otosunun çarpışmasıyla son buldu.

Daha sonra şüpheli şahıs, yaya olarak kaçmak istedi. Fakat polis ekipleri şüphelinin daha fazla kaçmasına müsaade etmedi. M.K., polis ekiplerinin koşturması sonrası kısa sürede yakalandı. Polis ekipleri, şüphelinin üzerinde silah ve şarjör ele geçirdi.

Olay sonrası gözaltına alınan zanlı M.K., ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber