?Polis beni darp etti görme kaybım var'

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Eylem Ataş, yüzüne gelen cop darbesi nedeniyle yüzde 70 oranında görme kaybına uğradığını iddia etti.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 07:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da, 4+4+4 eğitim sistemini protesto etmek için düzenlenen eylemde polisin müdahale ettiği grupta yer alan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Eylem Ataş, yüzüne gelen cop darbesi nedeniyle yüzde 70 oranında görme kaybına uğradığını iddia etti.

Ataş ayrıca, müdahalenin ardından gittikleri özel bir hastanede polis baskısı nedeniyle rapor alamadığını öne sürdü. Ataş, polislerden ve hastaneden şikayetçi olduğunu söyledi. Ataş, olaya ilişkin şunları kaydetti: ?Bir polis yüzüme biber gazı sıktı. Biber gazından sonra gözlerimi açamadım. O sırada yüzüme sert bir cop darbesi aldım ve burnumdan kan gelmeye başladı, yere düştüm. Cop darbesinin ardından sol gözümün büyük oranda görmediğini fark ettim. Polis baskısı nedeniyle görme kaybına uğradım yönündeki ibareler raporda yoktu. Beni muayene etmeyen özel hasteneden ve görme kaybıma neden olacak şekilde müdahalede bulunan polisler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber