Sincan'da minik öğrenciler animasyon ile okulu sevdi

Ankara Sincan Belediyesi, okula yeni başlayan minikleri yalnız bırakmıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye, yeni eğitim öğretim yılında minik öğrencilerin okul heyecanlarına ortak olmak için okullarda animasyon gösterileri düzenliyor.

Minikleri okul stresinden biraz da olsun uzaklaştırmak için hayata geçirilen proje ile öğrenciler eğleniyor. Her gün 4 okulda düzenlenen animasyon gösterilerinde aynı zamanda veliler de rehber öğretmenler tarafından bilgilendiriliyor. Her gün 4 okulda düzenlenen animasyon gösterileri 20 okulda gerçekleştirilecek. Öğrenci ve veliler için bilgilendirme toplantılarının da yapılacağı gösterilerde şarkılar, yarışmalar ve çeşitli gösteriler yapılıyor. Bu sayede okul minikler için daha sıcak bir hale getiriliyor. Gösteriler sabah programlarında saat 10.00'da öğle programlarında ise 14.00'te başlıyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Okula yeni başlayan miniklerimizin heyecanına ortak olmak ve okula adaptasyon sürecini hızlandırmak için biz de elimizden geleni yapmak istedik. Bu gösterilere miniklerimiz büyük ilgi gösteriyor. Birçok veliden de olumlu tepki almak bizi mutlu ediyor.? dedi.

Animasyon gösterileri 19 Eylül Çarşamba günü, Kazım Karabekir, İl Genel Meclisi, Özkent Akbilek ve Plevne İlkokulu'nda; Perşembe günü Semiha İsen, İMKB, Taylan Araslı ve Temelli Türkoğlu ilkokullarında sergilenecek animasyon gösterileri cuma günü ise Temelli TOKİ, 100.Yıl, Yenikent ve İlksan ilkokullarında yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber