Vali Özçimen, minik öğrencinin elini öptü

İlköğretim Haftası nedeniyle Sakarya İlköğretim Okulu idarecileri ve öğrencileri, Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette Vali Özçimen ilköğretim öğrencisinin elini öptü.

Ziyarete Sakarya İlkokul Müdürü Mustafa Harbacı, Sakarya Ortaokul Müdürü İdris Sabur, matematik öğretmeni Semra Taşoğlu, sınıf öğretmeni Ayşe Kızmaz ile 1, 4 ve 8'inci sınıf öğrencileri katıldı. Ziyaret esnasında 1'nci sınıf öğrencileri Vali Özçimen'e çiçek hediye ederken ?Sayın Valim bu çiçekleri size getirdik. Kabul ederseniz seviniriz.? dedi. Vali Özçimen de ?Sizler çiçeklerden daha güzelsiniz, hoş geldiniz.? diye karşılık verdi ve tüm öğrencileri tek tek öptü.

Vali İbrahim Özçimen okul müdürü Mustafa Harbacı'dan Sakarya İlköğretim Okulu ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete gelen öğrenciler ile de yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Özçimen ?İnsanların bir hedefi oluyor, o hedefine göre kendi hayatlarını planlıyor. Hedefler de hiç bitmiyor. İnşallah sizler daha iyi bir Türkiye'de yaşayacaksınız. Bu da her birimizin gayreti ile olacak. Bunun için daha çok çalışacağız, daha çok gayret edeceğiz, daha çok emek harcayacağız. Ben sizlere güveniyorum. Yeni eğitim ve öğretim döneminde tekrar sizlere başarılar diliyorum.? şeklinde konuştu. Vali Özçimen, öğrencilere içinde ili tanıtıcı döküman ve hediyelerden oluşan çantalardan verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber