Müftü Korkmaz: En büyük yatırımı hayırseverler yapıyor

Yozgat İl Müftüsü Nuh Korkmaz, Yozgat'ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerde bulunan hayırseverlerin hem bu dünyaya hem de ahretlerine en büyük yatırımı yaptıklarını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2012 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen yaklaşık 40 kişilik uzman ekibin il ve ilçelerindeki din görevlileri ve memurlara sivil savunma konusunda 3 gün seminer verdiğini hatırlattı. Korkmaz, işadamı Bilal Şahin'in 3 gün bu görevlilerin yemek ihtiyaçlarını karşılayarak çeşitli hediyeler verdiğini aktardı.

Hayırsever işadamının kendi adını taşıyan külliye, cami ve Kur'an kursu da yaptığını dile getiren Korkmaz, Yozgat'ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerde bulunan Şahin gibi hayırseverlerin hem bu dünyaya hem de ahretlerine en büyük yatırımı yaptıklarını belirtti.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin de Yozgat'a yaptığı hizmetlerden dolayı kendisinin herhangi bir beklenti içerisinde olmadığını kaydetti. Şahin, "Bizler bu dünyada emanetçileriz. Allah'ın istemediği hiçbir şey biz kullara nasip olmaz. Rabb'imizin istediği bir şeye de kimse, hiçbir kuvvet mani olamaz. Rabb'im bana bazı imkanlar vermiş ben de bu imkanı elimden geldiğince Yozgatımıza insanlığımızın faydası yönünde kullanmak istiyorum. Sadece bir Allah razı olsun demeleri benim için yeterlidir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber