Öğrenciler kavurma gününde buluştu

Burdur'un Bucak ilçesinde Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından geleneksel kavurma günü düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okula yeni başlayan öğrencilerin kaynaşmasına vesilen olan kavurma günü etkinliği Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi'nin bahçesinde gerçekleşti. Etkinliğe Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Salih Soydemir, Bucak Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Aktürk, Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk, daire amirleri, hayırsever işadamı Mehmet Cadıl, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İşadamı Mehmet Cadıl, ismini taşıyan bir okulda bu türlü etkinliklerle hem Bucak protokolü hem de yeni gelen öğrenciler arasında tanışma fırsatı bulduklarını belirtti. Cadıl, ?Okulumuzu yeni gelen öğrencilere sevdirmek için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Çünkü okulunu sevmeyen, onun değerini anlamayan ne bir öğrenci ne bir öğretmen ne de bir personel bu okulda mutlu olamaz, mutlu olamadığı yerde verimli de olamaz. Bu nedenle okul açıldıktan sonra birkaç gün içinde bu etkinliği düzenliyoruz ve artık bu etkinliği geleneksel hale getirdik.? dedi.

Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, yeni eğitim-öğretim yılında okula yeni başlayan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları açısından böyle etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade etti. Etkinliği başlatan Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi idarecilerine teşekkür ederek, yeni eğitim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber