Otelde bıçaklı kavga: 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı beldesinde bir otel çalışanı ve otelin özel güvenlik görevlisi arasında kavga çıktı. Kavgada başına taşla vurulan otel çalışanı, güvenlik görevlisi ve kavgayı ayırmaya çalışan market sahibini bıçakladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Konaklı beldesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Otelin mutfağında çalışan Baran E., çok gürültü yaptığı gerekçesiyle otelin özel güvenlik görevlisi Nazmi D tarafından uyarıldı. İddiaya göre, uyarıya küfürle karşılık veren Baran E. ve Nazmi D arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında Nazmi D yerden aldığı taşla Baran E.'nin kafasına vurarak yaralanmasına neden oldu. Otelin lojmanına giden ve buradan aldığı ekmek bıçağı ile geri dönen Baran E., Nazmi D'i kalçasının 7 ayrı yerinden bıçakladı. Kavgayı gören ve ayırmak için araya giren bir market çalışanı Atilla G. ise sırtına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası kaçan ancak başındaki kanama nedeniyle daha fazla dayanamayan Baran E. bir süre sonra ticari bir taksiyle geldiği Alanya Devlet Hastanesi'nde polis gözetiminde tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Baran E., hastanede jandarma tarafından gözaltına alındı.

Özel güvenlik görevlisi Nazmi D. ve Atilla G.'ın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber