Lara Koleji'nde ilköğretim haftası kutlaması devam ediyor

Özel Nevşehir Lara Koleji, 2012-2013 eğitim sezonu nedeniyle düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamaları, hafta boyunca yapılan etkinliklerle devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 17:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, yeni eğitim ve öğretim döneminin öğrenci, veli ve okul açısından güzel geçmesi temennisinde bulundu. İnönü, hem eğitim öğretim hem sportif ve sosyal etkinliklerde başarılarla dolu geçen bir yılın ardından, bu başarıyı artırarak sürdürme azminde olduklarını ifade etti. İnönü, şöyle dedi:

"Bu konuda desteklerini esirgemeyen velilerimiz bize her zaman güç kuvvet verdi. Gerek Sosyal Bilimler Olimpiyatı (SOBİO)'nda, gerek Anadolu Özel Okullar Derneği (ANÖZDER)'nin düzenlediği Matematik Akıl Oyunları Yarışması'nda, gerekse sportif faaliyetlerde kazanılan altın madalyalar sayesinde okulumuz Nevşehir'e yakışır bir konuma gelmiştir. Bütün bu başarılar, kayıtlarımızın artmasına vesile oldu. Bizler de tüm sınıfları akıllı tahta teknolojisi ile donattık, yine Türkiye'de ilk defa bir okula 150 kişilik 3 boyutlu bir sinema salonu kurduk. Ders saatlerimizi günde sekiz haftada 40 saate çıkardık. İç Anadolu bölgesinde kitap okuma saatlerini günde 40 dakikaya çıkaran ilk okul olmayı başardık. Yabancı dile vermiş olduğumuz emeklerin İngiltere Cambridge Üniversitesi ESOL sınavlarına katılan tüm öğrencilerimiz başarı sertifikalarını almaya hak kazandılar. Alınan bu sonuçlar verilen emeklerin boşa gitmediğini gösterdi. uyum sağladım ve ilimizin eğitim öğretrimde geldiği konumu görmüş oldum. Bu konuda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bizleri destekleyen velilerimize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Haftanın anlam ve önemine uygun şiir ve yazıların okunmasının ardından, 7 katlı pastanın kesimi ilköğretim haftası etkinliklerine renk kattı. Ayrıca, bahçeye kurulan şişme oyun parkuru ve palyaço gösterileri öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Törenden önce dağıtılmış olan çikolataların üzerindeki sayılara göre yapılan çekilişte, kendilerine hediye çıkan 12 talihli öğrencinin ödüllendirilmesi, kutlamaları daha da hareketlendirdi. Kutlama programı, cuma günü yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber