Şahinbey Belediyesi'nden öğrencilere kırtasiye yardımı

Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri yardımı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışan yetkililer 25 Aralık İlköğretim Okulu'nda bulunan öğrencileri ziyaret ettiler. Ziyarete Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Şahinbey Belediyesi olarak eğitime verdikleri desteği sonuna kadar sürdüreceklerini dile getiren Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Yeni eğitim öğretim yılının ilk günlerinde de öğrencilerimize çanta, defter ve kırtasiye malzemeleri hediye etmek istedik. Okullarını birincilikle bitiren öğrencilerimize bilgisayar ve çeşitli hediyeler takdim ediyoruz. Bu kampanyalarımız artarak devam etmektedir." dedi.

Milletvekili Mazıcıoğlu ise eğitimdeki başarıyı arttırabilmek adına kentte görev yapan yöneticilerle çeşitli girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Kısa süre içinde Gaziantep eğitiminin istenilen yere ulaşacağı temennisinde bulunan Mazıcıoğlu, öğrencilerin de derslerine çalışmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber