Demircili şehit Akhisar'dan memleketine gönderildi

Hakkari'de, askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda düzeneği ile patlatılması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Hikmet Güler'in naaşı, Akhisar Devlet Hastanesinden memleketi Demirci'ye gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akhisar Devlet Hastanesinde yapılan askeri tören sırasında eşi Diler Güler fenalaştı. Patlamada şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hikmet Güler'in Manisa'nın Demirci İlçesine bağlı Yumuklar köyünde ikamet ettiği ve iki yıllık evli olduğu bildirildi. Eşi Diler Güler, tören geçişinde ?hani söz vermiştin? feryadını atarak tabuta sarıldı. Törene katılan şehidin kardeşleri İsmail ve Aynur Güler de törende zor anlar yaşadı.

Akhisar Devlet Hastanesinde yapılan askeri törene Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Hava Meydan Komutanı Bülent Keleş, Manisa Jandarma Piyade Albay Selami Erim, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve bir çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber