Mamak Belediyesi meslek edindirme kurslarına yoğun ilgi

Yeni dönem kayıt işlemleri devam eden Ankara Mamak Belediyesi'nin meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor. Her geçen yıl talebin artarak devam ettiği kurslardan binlerce Mamaklı faydalanıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mamak Kültür Merkezi bünyesinde sürdürülen kurslarda yeni dönemde talep en fazla tiyatro, gitar, halk oyunları üzerine yoğunlaşırken, aile merkezlerinde verilen kurslarda talep daha çok ahşap boyama, iğne oyası, tel kırma kurslarında yoğunlaşıyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ?Yönetim olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Mamaklıların kişisel gelişimlerine yönelik hizmetlerimizi özveriyle devam ettiriyoruz. Mamak'ın her noktasında ayrı bir kurs, ayrı bir sosyal hizmet sürdürüyoruz. Oldukça geniş bir yelpazede eğitim verilen kurslarımızda alanında uzman hocalar tarafından dersler veriliyor. Eğitim durumu, yaşı ne olursa olsun belediyemizin verdiği kurslardan faydalanan çok sayıda Mamaklı bulunuyor. Kurslarımızın son dönemde bu kadar yoğun talep alması yaptığımız hizmetin aslında ne kadar doğru ve ne kadar yerinde bir hizmet olduğunun ayrıca bir göstergesidir.? dedi.

Meslek edindirme kurslarının eğitimci kadrosu tamamen alanında uzman kişilerden oluşuyor. Kurslara katılarak eğitimlerini tamamlayan Mamaklılara sertifika veriliyor. Tüm Mamaklıların ücretsiz olarak faydalanabildiği kurslar el sanatları, mesleki kursalar, enstrüman kursları ve konservatuar olmak üzere 4 ana başlıkta altında sürdürülüyor. Kurslar düzenlendiği bölgenin ihtiyaçları çerçevesinde yapılandırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber