Valiyi karşılamak için kuyruğa girdiler

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Şarköy ilçesini ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Şarköy ilçesini ziyaret etti. Vali Yerlikaya'yı karşılamak isteyenler uzun bir kuyruk oluşturdu.

Şarköy Kaymakamlığı binası önünde, kaymakam, ilçe ve belde belediye başkanları, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, rüzgarlı havaya rağmen dakikalarca beklediler.

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, sıraya giren protokolle tek tek tanıştıktan sonra, hükümet konağı merdivenlerinde toplu fotoğraf çekilmesini istedi.

Kaymakam Zekeriya Güney'in makamında bir süre kalan, Vali Yerlikaya, daha sonra Şarköy Belediyesine geçti. Burada da belediye meclis üyeleri, personelin sıraya girerek kapıda karşıladığı Vali Yerlikaya, Belediye Başkanı Süleyman Altınok'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Başkan Altınok, günün anısına, Vali Yerlikaya'ya defteri imzalattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildikten sonra, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne giden valiyi burada karşılayanlar arasında, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut da yer aldı. Çocuklara yönelik açılan servisin kurdelesini Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok'la kesen Vali Yerlikaya, çocuk servislerini gezdi. Servislerin yapılışında katkısı olan hayırseverlere plaket verdi. Hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber