Tuzla'daki okulların fiziksel şartlarına tam puan

Tuzla belediyesi, ilçe genelinde bulunan ilk ve orta öğretim okullarının boya tadilatını yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derslerin başlamasıyla beraber öğrenciler boyanmış, yenilenmiş ve dezenfekte edilmiş sınıflarda eğitim görmeye başladı.

Tuzla belediyesinin okullarda yapmış olduğu fiziki şartları iyileştirme çalışmaları, eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerin dikkatini çekti. Bozuk zeminlerin düzeltilmiş, eksikliklerin giderilmiş ve sınıflarının boyanmış olduğunu gören öğretmen ve öğrenciler çalışmalarından dolayı Tuzla belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya şükranlarını sundular.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ?İlçede eğitim gören çocuklarımız daha iyi eğitim alma fırsatı bulduklarında büyük başarılara imza atacaklar. Bu bakımdan bize çok görev düşüyor. Belediye olarak her yıl okullarımızdaki boya, badana ve tamiratları aksatmadan yapıyoruz. Bu yıl da çalışmalarımızı gerçekleştirdik.. Bize tadilat desteği almak için başvuran okullar arasından hiç eleme yapmadık. Belirtilen ihtiyaçları ve eksikleri guruplara ayırdık ve çalışma programımızı tamamladık. Öğretmen ve Öğrencilerimiz, yeni eğitim yılında daha düzenli, temiz ve iyi durumdaki okullarda eğitim görmesi için belediye olarak seferber olduk? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber