Altındağlı kadınlara güvenli trafik semineri verildi

Altındağ Karacaören Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi kadınlara, Ankara İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından 'güvenli trafik' eğitimi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'nin ardından Kadın Eğitim Kültür Merkezleri de Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü 'Güvenli Trafik Projesi' kapsamında verilen eğitime katıldı.

Ankara'daki ilk uygulama bölgesi olarak belirlenen Altındağ'da Karacaörenli kadınlar; trafikte güvenli yolculuk, güvenli bir trafik ortamının koşulları, yolculukta emniyet kemerinin önemi, çocukların araç içerisindeki güvenlik kriterleri gibi konularda bilgilendirildi.

Eğitim videoları ve mobese kameralarına takılan Ankara'daki kaza görüntülerinin izlenmesi ile devam eden seminerin sonunda Emniyet Eğitim Büro Amirliği yetkilileri katılımcıların sorularına yanıtlar verdi. Yoğun katılımın olduğu seminerin ardından Karacaörenli kadınlara 'Güvenli Trafik Projesi' çanta, kupa ve not defterleri dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber