Kapaklı'da MEB onaylı ücretsiz kurslar açılacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kapaklı Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslar açılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgisayar, yabancı dil, dikiş, Bağlama, gitar, 0-3 yaş çocuk bakıcılığı, 0-6 yaş okul öncesi eğitim etkinlikleri alanında açılacak kursları başarı ile tamamlayan katılımcılar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından onaylı eğitim sertifikası alacak. Kurslar Kapaklı Belediyesi yeni

hizmet binasında düzenlenecek.

Eğitimin her yaşta devam etmesi gerektiğine inandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediyenin yeni binasına taşınmasının ardından kurslar için önemli oranda yer sağlandığını bu sayede de kurs sayısını artırdıklarını söyledi.

Ücretsiz kursların her yaşa hitap ettiğini kaydeden Mandalı, "Eğitimin yaşı olmaz. Başta müzik olmak üzere sanatın birçok alanı ile farklı branşlarda kurslar açıyoruz. İlgiden çok memnunuz. Kayıtlarımız 28 Eylül de sona eriyor. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Kapaklı Belediye Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden bilgi alabilecekler." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber