Azmin zaferi

1960 yılında Muş'tan yola çıkıp at arabasıyla köy köy gezerek ticaret yapan kardeşlerin başarısı dudak uçuklatıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köy köy dolaşarak azimle başarı merdivenlerini tırmanan Murat Yağmur ve Mehmet Şah Yağmur isimli iki kardeş, 2003 yılında kendilerine ait Berf isimli ilk şirketlerini kurarak dünya çapında başarı kazandı. Türkiye'de 83 ilde 200 araçla gezerek uluslararası 8 firmanın distribütörlüğünü yapan firmaları ile yükselmeye devam eden iki kardeş; başarılarını çok çalışmaya borçlu olduklarını ifade ederek, "Günde sadece iki saat uyuyoruz. 12-13 yaşlarında başladığımız ticaret hayatımızda büyük noktalara geldik. Bir insanın başaramayacağı hiçbir şey yok" diye konuştular.

Şu anda Tefal, Rowenta, Moulinex gibi markaların sahibi Grope Sab firmasının Türkiye Genel distribütörü olarak Türkiye genelinde faaliyet gösteren İlk Adım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yağmur, başarı serüvenini şu sözlerle sürdürdü:

"Biz ağabeyimle at arabasıyla köy köy dolaşıp satış yapıyorduk. Her geçen gün azimle ve hırsla çalıştık ve başarıyı elde ettik. 2013 yılı içinde farklı projelerle yer alacağız. Berf bayan voleybol takımı, Berf tiyatrosu, Berf Kolejleri ve Berf aşçılık okulları ile birçok sektörde yer almayı planlıyoruz. Artık birçok sosyal yardım projelerinde de var olacağız."

Çalışmaktan okumaya fırsat bulamadıklarını ifade eden Yağmur, eğitime önem verdiklerini belirterek Türkiye'de ve 24 ülkede çocuklara burs imkanı sağladıklarını duyurdu. - İZMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber