1 milyonuncu ADSL abonesine bilgisayar, modem ve 1 yıl abonelik

Haber Giriş : 12 Eylül 2005 10:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom, 1 milyonuncu ADSL abonesi olan müşterisini, dizüstü bilgisayar, kablosuz modem ve 1 yıl ADSL aboneliğiyle ödüllendirdi. Türk Telekom'un şanslı müşterisi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde öğretmenlik yapan Selin Baysal oldu.

Cebit Bilişim Eurasia'da bulunan Türk Telekom Standı'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, kurumun son dönemlerde data alanında yaptığı yatırımın meyvesini verdiğini söyledi.

Toros, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nden bir kullanıcının 1 milyonuncu ADSL abonesi olmasının, ADSL'in Türkiye genelinde yaygın olarak kullanılmaya başlamasının bir göstergesi olduğunu kaydetti. Amaçlarının toplumun her kesimini hızlı internet ile dünyaya bağlamak olduğunu dile getiren Toros, ''Özellikle gençlere ve genç
nesilleri yetiştiren eğitimcilere çok değer veriyoruz. Bu çerçevede 1 milyonuncu ADSL abonesinin bir eğitimci olmasından mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Türk Telekom'un ödülünü almaya hak kazanan Selin Baysal da eğitime verdiği ADSL desteğinden dolayı Türk Telekom'a teşekkür etti. Baysal'ın ödülünü Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber