Polisten köprü nöbeti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde trafik komisyonu kararı ile ağır tonajlı kamyonlara kapanan Bölücek Köprüsü'nde trafik polisleri nöbet tutuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köprü üzerinden geçmek isteyen TIR ya da kamyonlar geri çevriliyor.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciası sonrasında incelenen birçok köprü ya trafiğe kapatılmış, ya iyileştirme yapılma yoluna gidilmiş ya da ağır tonajlı kamyonların geçişine izin verilmemişti.

Ereğli'ye bağlı Bölücek Mahallesi'ni Kızılcapınar köyüne bağlayan ve tek aracın geçebileceği genişlikte olan köprüde ilçe trafik komisyonunun kararı sonrasında ağır tonajlı kamyonların geçişine kapatılmıştı. Köprü girişine yerleştirilen 'Ağır vasıtaların girmesi yasaktır' levhası yerleştirildi. Ancak uyarı levhasına rağmen ağır tonajlı araçların geçişlerinin devam etmesi üzerine köprü girişine trafik polisleri görev alıyor. Köprü girişinde nöbet tutan trafik ekipleri, köprü üzerinden geçen ağır tonajlı araçları geri çevirerek araçların geçişine izin vermiyor.

Yapılan bu uygulamanın ne kadar devam edeceğinin belli olmadığı öğrenildi. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, söz konusu uygulamanın Ereğli Belediyesi'nin talebi üzerine trafik komisyonunun almış olduğu bir karar olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber