Alkollü sürücü dehşet saçtı: 3 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Beldesi Yıldızkent Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldızkent Cumhuriyet Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 235 promil alkollü olduğu öğrenilen Hayri O. (25) çevreye dehşet saçtı. Edinilen bilgilere göre Gaziosmanpaşa Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Caddesi istikametine seyreden 59 AK 984 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aysel Sokak üzerinde kontrolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle aracı kontrol etmekte zorlanan Hayri O., durdurmak için frene bastı.

Fren yapmasına rağmen aracını durdurmakta zorlanan sürücü Hayri O., ilk olarak kaldırım kenarındaki telefon direğine ardından da ikamet etrafında bulunan çitlere çarptı. Telefon direğini deviren sürücü çitlere çarptıktan sonra ise kaldırımda yürüyen Ali Doğruoğlu (22), Mehmet Keskin (25) ile Aydın Çavuş'a çarptı.

Adeta can pazarının yaşandığı cadde üzerine gelen sağlık ekipleri Ali Doğruoğlu'na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Emniyet ekipleri ile vatandaşlar aracın altında bir şahsın olduğunu fark etmeleri üzerine üzerine olay yerine bir ambulans daha istendi. Kazanın ardından olay yerine toplanan vatandaşlar aracı kaldırarak Mehmet Keskin'i araç altından çıkartırken, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri de yaralı şahsı acil olarak Çerkezköy Devlet hastanesine kaldırdı.

Bir diğer yaralı şahıs Aydın Çavuş ise kolundan yaralanırken, hastanede ayakta tedavisi yapıldı. 235 promil alkollü olduğu öğrenilen araç şoförü Hayri O., polis ekiplerinin aracıyla hastaneye getirildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan Hayri Orak, ekip arabasından indirilmek istenirken, aldığı alkolün etkisiyle araç koltuğunda sızdığı görüldü. Polis ekiplerine zor anlar yaşatan araç şoförü hastane çalışanlarının da yardımıyla sedyeye alınarak Acil servise götürüldü.

Meydana gelen kazanın ardından yaralananların hasta yakınları hastaneye akın etti. Acil servisinin yaralı yakınlarıyla dolmasının ardından hastaneye sevk edilen Çevik kuvvet ekibi geniş güvenlik önlemi alarak yaralı yakınlarını hastane dışına çıkardılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber