Şanlıurfa uçağının yarısını Altındağlı kadınlar dolduruyor

Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Şanlıurfa gezilerine katılan kadınlar, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tiryaki, 2012 yılının sonuna kadar Ankara'dan kalkan her Şanlıurfa uçağının neredeyse yarısı Altındağlı kadınlardan oluştuğuna dikkat çekti.

Şanlıurfa'ya gidip dönen Gülpınar, Karakum ve Karapürçek 2 Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi kadınlar, anılarını paylaşmak ve teşekkürlerini iletmek için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin misafiri oldu. Başkan Tiryaki, kadınları Altındağ Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırladı. Kendisine teşekkür etmek için gelen kadınların coşkulu alkışlarıyla karşılanan Başkan Tiryaki, yaptığı konuşmasında, bu gezilerin hiçbirinin iş olsun diye yapılmadığının altını çizdi.

?Altındağ'da hizmete açtığımız 24 merkezimizin hepsi, birer kültür merkezi? Biz buraları eğitim için, daha fazla kültürel ve sosyal faaliyet için açtık.? diyen Başkan Tiryaki, düzenledikleri gezilerin hepsinin kültürel amaçlı olduğunu vurguladı. Şanlıurfa gezilerinin her yıl artarak devam edeceğini belirten Başkan Tiryaki, ?2012 yılının sonuna kadar, Ankara'dan kalkan her Şanlıurfa uçağının neredeyse yarısı Altındağlı kadınlardan oluşuyor. Altındağ Belediyesi olarak, sizler bu imkanlardan faydalanın istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz, emek veriyoruz.? dedi.

Söz alarak geziye ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaşan Karakum Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Bahar Tuncel, ilk kez bu gezi sayesinde şehir dışına çıktığımı ve uçağa bindiğini söyleyerek, kendilerine bu imkanları sunan herkese teşekkür etti. ?Hayallerimiz gerçek oldu. Bize gösterdiğiniz ilgi, sağladığınız tüm olanaklar için çok teşekkür ederiz. ? diyen Gülpınar Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Nuriye Arduç ise kendisini en çok heyecanlandıran şeyin uçağa binmek olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber