Sosyal konutlarda çevre düzenlemesi yapılacak

Kayseri'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Karacaoğlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan toplam 144 dairelik sosyal konutlarda çevre düzenlemesi, otopark ve kot farkından dolayı koruma duvarı yapılacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karacaoğlu Mahallesi'ndeki 4 blok sosyal konut etrafı çevre düzenlemesi ve istinat duvarı yapımı için ihale yapılacağını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Belediye olarak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Karacaoğlu Mahallesi, Battalgazi Bulvarı üzerinde 144 dairelik sosyal konut inşa ederek daireleri hak sahiplerine teslim ettik. Zemindeki yükseklik farkı sebebi ile cadde ile otopark arasındaki alanda güvenlik duvarı inşa edilecek, otopark yapılacak ve çevre düzenlemesi yapılarak hizmete sunulacaktır? dedi.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgilerin belediyenin web sayfasında yer aldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, çevre düzenleme ve istinat duvarı yapım işinin Kamu İhale Kanunun ilgili maddelerince açık ihale usulü ile yapılacağını kaydetti. Büyükkılıç, sosyal kontlarda yapılacak bu yatırım için ihalesinin 28 Eylül 2012 günü Belediye Encümen salonunda gerçekleştirileceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber