Üniversite öğrencilerine destek çağrısı

Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, bölgeye gelen üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla hayırsever belde halkına kullanmadığı eşyaları öğrencilere verilmesi için çağrıda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zongludak'ın Kozlu Belde Belediyesi'ne bağlı Hasta Takip Merkezi sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, belediye ve hayırsever vatandaşların da desteği ile 3 yıldır bölgeye gelen üniversite öğrencilerine sahip çıkmaya çalıştıklarını ifade etti. Son 3 yılda 70'i aşkın üniversite öğrencisine yardım yaptıklarını belirten Alagözoğulları, bu yıl yardım talep eden öğrenci sayısının çok daha fazla olduğunu kaydetti. Öğrencilerin ev bulmasında ve evlerinde kullanacakları eşyaların temini için tüm belde halkına çağrıda bulunan Alagözoğulları, "Bu öğrenciler, hepimizin çocukları. Çünkü bizlerin de çocukları başka yerlerde benzer sıkıntıları yaşayabileceğini unutmayalım. Biz ne kadar bu çocuklarımıza sahip çıkabilirsek, bizim de çocuklarımıza o kadar sahip çıkan olur. Bu nedenle belediye olarak, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu öğrencilerimiz, yarın beldemizin tanıtımında ve geleceğinde de önemli rol oynayacaklar. Bunun için özellikle, televizyon, buzdolabı, çekyat, yatak gibi kullanmadığımız eşyaları bu öğrencilerimize verin" dedi.

Alagözoğulları, isteyenler belediye vasıtasıyla gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşabileceğini hatırlatırken, belediyeye bırakılan eşyaların ise tutanak karşılığında öğrencilere teslim edildiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber