Zonguldak'ta su deposu görüntüsü verilen baz istasyonu tepkiye neden oldu

Zonguldak'ta çocuk hastanesi yanındaki bir binanın üzerine su deposu görüntüsü verilmiş baz istasyonu kurulması tepki çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ta Tepebaşı Mahallesi Değirmenyolu Sokak üzerindeki Mustafa Y.'ye ait 5 katlı binanın üzerine su deposu görüntülü baz istasyonu kurulması tepkiye neden oldu. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne 100 metre mesafede bulunan baz istasyonunun kaldırılması için mahalle sakinleri eylem yaptı.

Mahalle sakinlerinden 4 çocuk babası Hasan Yılmaz, son bir hafta içinde akşamları mahalleye gelen ekiplerin çatıya çıkarak baz istasyonunu gizlice kurduklarını belirterek, "Cihazın etrafını saçla çevirerek su deposu görünümü verdiler. Bizler geçte olsa olayı fark ettik. Uyarılarımıza rağmen bizi dikkate almadılar. Mahalle sakinleri olarak baz istasyonunun buraya kurulmasına karşıyız. Baz istasyonunun kaldırılması için 2 saatte 350 imza topladık. Kaldırılmazsa yasal işlem başlatacağız.? dedi.

Hasan Yılmaz, gazetecileri mahalleye getirdiği gerekçesiyle kendisini telefonla arayıp tehdit ettiğini ileri sürdüğü ev sahibinin oğlu E.Y. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağını da kaydetti.

Bir çocuğunu kanser hastalığı nedeniyle 5 yıl önce yitirdiğini söyleyen Gülfer Özçelik ise şöyle konuştu: ?Çocuğunu kanserden kaybeden anne olarak 'baz istasyonunu' burada istemiyorum. Evlatlarımız bir çiçektir, çiçekler solmasın.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber