Doktorlar, kalp sağlığı için kürek çekecek

Kalp sağlığına dikkat çekmek isteyen doktorlar, Dünya Kalp Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?dragon boat' yarışlarına katılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi öncülüğünde, 14 hastaneden 19 takımın katılacağı 'Tek yürek bin kürek' yarışları, 19 Eylül Cumartesi günü Küçükçekmece Gölü'nde yapılacak. Sabah saat 11.00'de yürüyüşle başlayacak etkinlik, konuşmaların ardından takımların yerini almasıyla devam edecek.

Küçükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapılacak etkinliğe, sağlık çalışanları ile bölge halkını beklediklerini belirten Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İhsan Bakır, ?Hastanemiz kurulduğun beri her yıl geleneksel olarak ?Yüreğinize Sağlık? yürüyüşü düzenliyordu. Bunu daha kalıcı kılmak için özel ve kamu hastanelerini bir araya getirmek istedik. Bu anlamda 'dragon boat' yarışları düzenleyerek kalp sağlına dikkat çekmek istiyoruz." dedi.

Takım halinde etkinliğe katılacak hastaneler şu şekilde; Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, Esenyurt Devlet Hastanesi, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi, İstinye Devlet Hastanesi, International Hospital, Avicenna Hospital, Özel Batı Bahat Hastanesi, Özel Doğan Hastanesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim Araştırma Hastanesi, Arnavutköy Devlet Hastanesi ve Başakşehir Devlet Hastanesi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber