Diyarbakır'dan Samsun'a esrar getiren 3 kişi tutuklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şehir girişinde yaptıkları uygulama sırasında şüpheli bir araçta yaptığ aramada 12 kilogram esrar ele geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayla iglilli gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

Diyarbakır'dan Samsun'a gelen iki otomobilin Diyarbakır'dan Samsun'a yüklü miktarda uyuşturucu taşıdığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri şehir girişinde uygulama başlattı. Plakaları belirlenen araçların uygulamayı görüp tali yola saptığının tespit edilmesinin ardından araçlar takibe alındı. Emniyet güçlerinin sıkı çalışması sonucunda Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'nde yapılan araştırmada sözkonusu otomobiller park edilmiş halde bulundu. Araçları uzaktan takibe alan ekipler, M.S.(23) ile M.Ö.'yü (18) araçlarının yanına gelince gözaltına aldı. Daha sonra araçlarda yapılan aramada 55 DG 067 plakalı otomobilin bagajında valiz içinde Diyarbakır'dan Samsun'a getirilen 12 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Esrarı Diyarbakır'dan getirdikleri ileri sürülen Ö.E.(29), F.K.(24) ile üniversite öğrencileri B.S.(21) ve Z.Ö.'yü (21) gözaltına aldı.

Sorgusu tamamlanan 6 kişi, "Bireysel olarak uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek, bulundurmak ve içmek" suçlarından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ö.E., F.K. ve M.Ö., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber