Antalya'da 'insanı okumak' konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor

Antalya'da 3. Uluslararası Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı kapsamında ?İnsanı Okumak' konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sadece Antalya'nın merkez ilçelerinden öğrencilerin katılabileceği yarışmanın ödül töreni 12 Eylül'de fuar alanında düzenlenecek. Birinciye netbook, ikinciye tablet bilgisayar ve üçüncüye de fotoğraf makinesi hediye edilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin yazdıkları kompozisyonları 8 Ekim tarihine kadar ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen organizasyon kapsamında 12 Ekim'de fuar alanında ödül töreni düzenleneceğini duyuran Başkan Böcek, ?İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonu ve Belediye temsilcisinden oluşacak seçici kurulun değerlendirmesiyle yarışmada birinci olan öğrencimize netbook, ikinciye tablet bilgisayar ve üçüncüye fotoğraf makinesi hediye edeceğiz.? diye konuştu.

Başkan Böcek'in verdiği bilgiye göre yarışmaya katılacak eser, öğrencilerin kendi özgün eseri olması gerekiyor. Eserler, hiçbir yerde yayınlanmamış olmalı ve çizgisiz dosya kağıdına yazılacak. Eserlerin sonunda, sağ alt köşede öğrencinin adı, soyadı, sınıfı, okulu, açık adresi, mail adresi, okul ve ev telefonları yazılacak. Kompozisyonlar, dolma kalem, tükenmez kalem, daktilo veya bilgisayar ile yazılacak. Kompozisyonlar 2 sayfayı geçmeyecek, kağıdın arka yüzü kullanılmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber