Beylikdüzü'nde 400 kursiyere belgeleri verildi

Beylikdüzü Belediyesi'nin yaz kültür sanat kurslarını tamamlayan 400 kursiyere sertifika verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür Sanat Kursları'nı tamamlayan öğrencilerin sertifikalarını aldığı törende konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ailelerin çocuklardaki sanatsal yetenekleri ortaya çıkarmak için özel bir gayret sarf etmeleri gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi Yaz Kültür Sanat Kursları'nı tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaz boyunca devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Kursuları'nda yetişen öğrenciler, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen yılsonu sergisinde hünerlerini sergiledi. Gitar, bağlama, tiyatro ve halk oyunları dallarında öğrenim gören 400 kursiyer, ailelerinin de izledikleri yılsonu gösteri programında marifetlerini sundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen yılsonu töreninde, ailelerin kültür sanat alanlarına merakı olan çocuklarına destek vermeleri gerektiği belirtildi.

Törende bir konuşma yapan Başkan Uzun, çocukların kültür ve sanat dallarına eğilim göstermesi için aileden gördüğü desteğin büyük önem arz ettiğini vurguladı. Bir çocuğun sanata olan yeteneğinin küçük yaşlardan itibaren oluştuğunu ve bunun aileler tarafından dikkate alınması gerektiğini söyleyen Başkan Uzun, ?Çocuklarımızın yeteneklerini fark etmek için beklememeliyiz, onları kurslara göndererek nelere yeteneği olduğunu bizler bulmalıyız? dedi.

Yılsonu gösterilerinin ardından öğrencilere, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil tarafından sertifikaları teslim edilirken, eğitmenlere de teşekkür plaketleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber