Gazi Bulvarı çevre düzenlemesi tamamlandı

Antalya'nın Kepez Belediyesi, Gazi Bulvarı'nın Çallı ile Demokrasi kavşakları arasındaki 6 kilometrelik kısmında yürüttüğü çevre düzenlemesini tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 18:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi Bulvarı çevre düzenlemesini tamamlayan Kepez Belediyesi, açılışı Hal Kavşağı'nda gerçekleştirdiği törenle yaptı. Törene, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Tütüncü, Antalya'nın yeşil alan miktarını, halkın kullanabileceği açık sosyal yaşam alanlarını artırmak konusunda gayretleri olduğunu belirtti. Şehirdeki atıl alanları yeşil alan düzenlemesiyle halkın kullanımına açtıklarını söyleyen Tütüncü, Gazi Bulvarı'nın, Antalya'nın en önemli transit geçiş güzergahlarından ve protokol yollarından biri olduğunu vurguladı. Çevre yollarının etrafının güzel olmasının, şehrin geneliyle ilgili kanaatin oluşmasına katkı sağladığını ifade eden Tütüncü, şunları söyledi: "Her gün otomobilleriyle ve toplu taşıma araçlarıyla bulvardan transit geçen binlerce kişi, sağ ve sol taraftaki düzenlemelere bakarak bu şehir hakkında kanaat sahibi oluyorlar. Aslında çevre yolları kentin vitrinidir. Biz de istedik ki Antalya'nın vitrini çok düzgün ve güzel olsun."

Tütüncü, çalışma kapsamında 4 havuz, bitki, çiçek bahçeleri ve yeşil alan düzenlemesi yapıldığını bildirildi. Konuşmanın ardından Kaymakam Özyiğit, Başkan Tütüncü ve protokol üyeleri, açılışı kurdele keserek yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber